Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenzo l’Eau 2

Door Angelique op 14.04.2012

Het welbekende geurtje l'Eau van Kenzo krijgt dit voorjaar een opfrisser met L’Eau 2For him & her! Deze zinderend sensuele geur is nog frisser dan zijn voorganger en doet je dromen van een zonnige citytrip naar Rome met je boyfriend.

Een dagje in de Romeinse zon, being spontaneous, ter verfrissing even in een fontein springen: everything is possible! Dat gevoel krijgen wij van l’Eau 2. Twee frisse parfums met een speels kantje: the way to go voor een perfect geurende match met your man.

The ladies openen het turkoois en roos flesje gevuld met een waterachtige, fruitige bloemengeur met een frisse aanzet van perennectar en citroenpulp. Het hart van dit vibrating perfume bestaat uit rozen, fresia en lotusbloem terwijl de basis van ceder en muskus zorgt voor een sensueel tintje.

Pour les hommes: een verkwikkende, mannelijke geur met een aanzet van gember, pompelmoes en bittere sinaasappelen in een turkoois en oranje flacon. Aan hem to make it pop Impossible not to met een hart van lavendel en jeneverbes en een basis van vetiver, ceder en epicea. 

Kijk zeker ook eens naar het lovely reclamefilmpjeBut beware, het vervult je met summer feelings en geeft je instant zin om je koffers te pakken en te vertrekken.

Wie een zinderend hete citytrip geboekt heeft, loopt vanaf maandag 16 april 2012 dus best eerst nog even langs de dichtstbijzijnde parfumerie voor deze lekkere geuren. Een flesje van 50 ml is al verkrijgbaar voor € 50,84.

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded