Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get oiled by Elsève

Door Michael op 12.04.2012

Het is al een tijdje een echte hype in beautyland: als je je haren tot in de puntjes wilt verzorgen, is een olie de perfecte partner-in-crime. Professionele haarmerken als Redken & Kérastase waren er dan ook als de kippen bij, maar nu brengt Elsève van L'Oréal een echte haarolielijn uit Extraordinary Oils

De Extraordinary Oils beschermen, voeden, hydrateren & sublimeren het haar. Primeur: de haaroliën zijn geschikt voor alle haartypes! De rijke maar niet-vette formule is aangepast aan elk haartype, keeps it under controle en maakt de styling very easy

De formule bestaat uit een mix van 6 olie-extracten van o.a. lotus, kamille, rozen & lijnzaad. Elsève biedt je 2 oliën op maat: een voor gekleurd haar of met highlights voor een hogere glans, één voor alle haartypes die het haar beschermt tegen dagelijkse irriterende factoren als borstelen. Bovendien laat de olie een heerlijk aroma van fruittoetsen achter op je lokken. 

So how to use these things? De Extraordinary Oils zijn veelzijdig & multifunctioneel, je kan er dan ook een en ander mee uitproberen. We zetten de mogelijkheden even op een rijtje:

  1. Dagelijks gebruik voor extra voeding & glans
  2. 1x per week voor een ultravoedende verzorging
  3. De avond voor een kleuring voor een intens resultaat
  4. 10 minuten voor het wassen om de schubben glad te maken
  5. Na het wassen op vochtig haar voor een kroesloos resultaat
  6. Bij het zwemmen & zonnebaden voor extra bescherming
  7. Voor een ultrastrakke styling van het haar

Voor nog meer inspiratie, check dan zeker eens de bijgevoegde foto's: zowel bij een chique dot, een sleek pony tail of glam loose hair zorgen de Extraordinary Oils voor dé perfecte afwerking. Go & get them vanaf nu in de winkel voor € 12,99

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded