Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Giorgio Armani gaat navy

Door Tiany op 09.04.2012

We weten niet precies waar Giorgio Armani zijn vakanties doorbrengt, maar we vermoeden toch dat hij graag aan de Middelandse Zee vertoeft! De nieuwe Armani make-uplijn Écailles Summer 2012 is dan ook een directe hommage aan de Middelandse zee en het leven errond.

Of Mr. Armani nog in zeemeerminnen gelooft, is niet echt duidelijk. Maar met Écailles Summer linkt hij wel de schoonheid van het zeeleven met die van de vrouw. De kleuren van de eyeshadows zijn dan ook koude en vloeibare tinten met inktzwarte & witte parels, terwijl de teint bleek en helder blijft. 


Classic Eye Palette

Speciaal voor deze lijn is er het Écailles Luxury Eye Palette, een beperkte editie met slechts 4000 exemplaren wereldwijd. Wat dit oogschaduwpalet zo speciaal maakt is het doosje: de zwarte lak is versierd met fijn parelmoer. De intense kleuren hebben toch een luchtige textuur dankzij de transparante basis. Dit hebbedingetje is verkrijgbaar voor € 110,-. Ohhhh we need to have this!

Met het Classic Eye Palette geef je je ogen een harmonie van 4 tinten: blauw, parelgrijs, ijswit en inktblauw. Perfect om apart te dragen of met elkaar te mixen voor een origineel resultaat. Te koop voor € 52,50.


De aparte oogschaduwen Eyes To Kill Intense bestaan uit 4 betoverende parelmoertinten, waarvan Armani de Madre Perla must-have kleur van het seizoen noemt. Roze, violet, blauw, groen worden gecombineerd met witte parelmoerdeeltjes die je ogen onmiddellijk verhelderen. Deze kleur werd trouwens gebruikt op het SS2012 Armani-défilé. De uitzonderlijke textuur -half crème, half poeder- belooft een intens effect, 24 uur lang. Verkrijgbaar aan € 30,-.

Het DuoPalette Visage is een zacht poeder met 2 complementaire tinten uit fijne parels: Rose Coquillage en Ecume Blanche. Wrijf met een borstel zachtjes over het palet zodat de kleuren zich perfect mixen en breng aan op je wangen of over het hele gezicht. Dit poeder kan je hebben voor € 43,50.

De Gloss d'Armani weerspiegelt de glans van de zee in verschillende kleuren. Kies tussen Pink Quartz, Rose Crocoite, Rasberry Zincite & Red Andradite, kleuren met een nieuw aquareleffect. De transparante lak van inkt gemengd met intense pigmenten geeft je lippen een ultrahoge glans. Deze lipglossen kosten € 30,-.

De Écailles Summer 2012 geeft ons een high summer feeling waarbij we dromen van een warm strand aan de Middelandse Zee... De Giorgio Armani make-up is vanaf half mei enkel verkrijgbaar bij ParfumaGaleria Inno Brussel & Galeria Inno Woluwe Shopping Center.

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded