Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rituals on the go

Door Karen op 04.04.2012

Vakantie gepland? Spring dan zeker eens binnen in de dichtstbijzijnde Rituals shop. Hun Mr. Perfume Vincent Schaller ontwikkelde voor de frequent travellers onder ons enkele travel sprays: 4 voor mannen en 4 voor vrouwen to be exact. De geurtjes zitten in flesjes van 20 ml en je kan ze lekker fashionable wegsteken in een mooie luxury houder in metallic wit, donker of licht hout. 

For the ladies zijn er deze 2 flower scents: No. 01 Ginger Essence & White Tea en No. 04 Violet & White Lily. De eerste is een bloemige citrusgeur die je doet denken aan frisse, mistige ochtenden. Het tweede parfum smells like versgeplukte wilde bloemen na een maarts buitje. Heerlijk!

For the gents die het graag mysterious houden zijn er deze 2 frisse sprays: No. 06 Green Vetiver & Bergamot en No. 10 Lemongrass & Neroli. De eerste geur verrast je met zijn aardse tonen die je doen wanen in een mountain forest. Numero 10 is dan weer meer geschikt voor de modern urban man die er een ganse dag breathtakingly fresh wil bijlopen.

Match made in heaven

Wie matchy-matchy wil doen met the boyfriend, kiest voor volgende parfums:

No. 7 White Patchouli & Cedar Wood for her en No. 21 Sandalwood & Patchouli for him. Pour les dames werd er voor de zachtere variant gekozen, being: witte patchouli. Spray this on en je voelt jezelf meteen lekker mysterieus, perfect passend bij de bohemian scent van je man. Picture perfect!

The fruit lovers onder de lovebirds kiezen voor No. 09 Vanilla Drops & Sweet Orange en No. 14 Fresh Cypress & Tangerine. Terwijl jij lekker bellydancer-like sensual ruikt met No. 9, wordt your man's creative mind geprikkeld door de sweet tangerine in No. 14.

We garanderen je: you will not want to stop spraying! Snel dus nog even langs Rituals voor je die koffer begint te pakken!

Check de Rituals website voor alle informatie!

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded