Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s you, but sweeter: Roseraie des Délices

Door Tiany op 04.04.2012

It's pastel pretty all the way dus enter ook de ladingen make-up in zeemzoete kleurtjes om Monet style aan de slag te gaan met penseeltjes en blushborstels...

Een what-to-get-guide om 'suikerspin' situaties te ontwijken:

*Haal eerst en vooral make-up artist director Aaron de Mey in huis, niet meteen een optie? Prijs je dan gelukkig met de geweldige Roseraie des Délices collectie van Lancôme. Denk aan een Parijse rozentuin, zeemzoete macarons, voorjaarsfruit en snoepjes en je begrijpt meteen wat we bedoelen. Een totally girly colour palette is het resultaat met zuurstokroze, oranje en mint als bepalende kleuren... Stress? Skip it, just go with the flow en doe vooral mister de Mey na...

*Must-have van de collectie is de super primer Effet Miracle. Dit wondermiddeltje in een potje egaliseert je huid en geeft je een übergezonde glow. Eureka! Fresh as a peony in een handomdraai. 

*Inmiddels algemeen geweten: roze blush is ideaal om je snoetje er spring fresh te laten uitzien. Je nieuwe partner in crime heet vanaf nu La Roseraie blush.  

*Make-up afficionado van de eerste graad? Waag je dan aan pretty pastels op de ogen, het vraagt een beetje training maar kan -subtiel aangebracht- voor een ab fab resultaat zorgen. Ons advies: gebruik de groene oogschaduw als eyeliner. Gewoon je penseeltje beetje nat maken en 'eyelinen' maar... de licht muntgroene teint breng je aan in je binnenste ooghoeken voor een extra va va pastel boom effect. Just sayin': poederroze is a match made in heaven met een zwart eyeliner streepje... echt waar!

 

*What’s a girl without her lipstickDaarom heeft Lancôme voor ons 3 nieuwe tinten gecreëerd: a vivid orange, bright fuchsia and baby pink. Ook de lipgloss en nailpolish zien er uit als snoepjes. Instant  spring mood gegarandeerd.

Nailpolish issue? Breng gewoon aan elke nagel een andere kleur... LOVE!


New face voor deze lijn is de gorgeous Hanaa Ben Abdesslem. In de fairytale like garden belichaamt de Tunesische schone de frisheid en vrouwelijkheid die Roseraie des Délices definieert.

Wij willen alvast ... euh ... alles!! 

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded