Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Romance Summer Blossom by Ralph Lauren

Door Tiany op 03.04.2012

Romance is in the air, en dat is de schuld van het nieuwe parfum van Ralph Lauren. Romance Summer Blossom is een frissere variant van de klassieke Romance-collectie met een portie vers tropisch fruit, weelderige bloemen & a little touch of vanilla. Njammie!

Het iconische Romance parfum is een bestseller tijdens Valentijn, maar de nieuwe versie is een écht zomergeurtje. Een mix van mandarijn, guave, jasmijnblaadjes & kokoswater zorgen voor onvergetelijke summer romance moments. 

De geur is een creatie van parfumeur Harry Fremont, die in 1998 ook de klassieke Romance ontwikkelde. Daarnaast is hij de meester achter o.a. CK One van Calvin Klein en Miracle van Lancôme. Het flesje is lekker eenvoudig, enkel versierd met een lint in roosvorm die de zachtroze tint van de geur symboliseert.  

So if you're looking for a summer romance, moet je zeker deze geur in huis halen! Vanaf half april 2012 beschikbaar aan € 80,-

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded