Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time to boost your skin

Door Michael op 31.03.2012

Beauty, we just love it! Wie wil er nu niet eeuwig jong uitzien? Dan vormt een serum de perfecte partner in crime. The big difference tussen crèmes & serums is dat de laatste categorie veel meer actieve ingrediënten bevat. Yep dé elementen die huidproblemen aanpakken als rimpeltjes, lijnen, een vale teint, huidverkleuringen of een gebrek aan hydratatie. Goed luisteren is dus de boodschap grin

Big news dan want L'Oréal Paris helpt je er jonger uit te zien. Smeren zal je! l’Oréal Paris heeft een enorme expertise op het vlak van verzorgingsproducten en breidt die kennis nu uit met maar liefst 3 nieuwe serums! De Youth Code LuminizerRevitalift Total Repair 10 Instant Serum Age Perfect Nutrition Intense hebben elk een andere textuur en verschillende effecten. Maar volgens l’Oréal beantwoorden deze 'Gouden Drie' aan alle behoeften.

De Youth Code Luminizer helpt dertigers die last hebben van rode vlekjes littekens in het gezicht. Dit romige serum met het comfort van een crème is superfris, zonder vette finish dankzij een onmiddellijke absorbatie.

De onregelmatigheden worden minder zichtbaar door de vloeistof van Andersen, een nieuwe bron van licht die de huid helderder maakt. Het egaliserend en verhelderend serum bestaat uit glycolen die de huid de hele dag hydrateren. 

Alhoewel je serums vroeger in een kuur van enkele weken moest gebruiken, is de Youth Code Luminizer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarbij is het serum gemakkelijk aan te brengen en voelt het zacht & aangenaam aan. 

Prijs: € 16,99

Ben je iets ouder dan is er de nieuwe Revitalift Total Repair 10 Instant perfecto: dit anti-ageing serum corrigeert de 10 tekenen van huidveroudering (think rimpels, lijntjes & vochtgebrek) en beschadiging door UV-stralen.

De gelachtige tonic geeft je huid een ontspannend effect. De half transparante, licht witte textuur bevat polymeren die de huid onmiddellijk herstellen, verstevigen & rimpels verminderen.  

Prijs: € 14,99

Voor de rijpe huid raden we de Age Perfect Nutrition Intense aan: door uitputting van voedselreserves voor de huid, is een efficiënte en doelgerichte verzorging hier een must.

Het serum heeft een veranderende textuur: het crèmig goedje verandert in een lopende vloeistof waarbij actieve bestanddelen vrijkomen.

De huid versterkt en is gewapend tegen elke vorm van uitdroging. Voedende oliën zoals jasmijn extract & honing zorgen voor een zachte, intens gevoede huid. 

Prijs: € 16,99.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded