Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty summerproof met YSL

Door Tiany op 29.03.2012

Als het van Yves Saint Laurent afhangt, liggen we deze zomer met z’n allen met koraalrode nagels & electric blue eyes aan het zwembad. De nieuwe YSL Summer Look is gedurfd en kleurrijk, just the way we like it.

De iconische Terre Saharienne Powder komt dit seizoen in een pythonkleedje, helemaal in de stijl van de YSL couture collectie en must-have accessoires. Het poeder bestaat in 3 kleuren: Tanned, Sunkissed & Bronzed. Elke shade zorgt voor een stralende en subtiel gebruinde zomerhuid die je kan aanbrengen op je slapen, jukbeenderen, hals & decolleté. 

De tijd dat blauwe mascara tacky was, is nu voorgoed voorbij. YSL is loving indigo en lanceerde een elektrisch blauw waterproof oogpotlood én mascara voor een optimaal effect. De rest van je blik hou je sober met de Pure Chromatics eyeshadow N°8 in nudetinten en goudbruin. Als contrast hou je je teint helder met een nude huid en een vleugje natuurlijke zonnige uitstraling. 

Je lippen kan je naar eigen goesting in de kijker zetten of juist subtiel houden. Risky girls gaan voor de lipstick Rouge Pur Couture, zij die houden van een heldere look kiezen beter de Golden Gloss. De populaire Touche Eclat kan je gebruiken om schaduwzones en imperfecties van je huid weg te toveren. 

Alle producten zijn vanaf mei 2012 verkrijgbaar in de parfumerie. 

Terre Saharienne Powder € 50,-
Dessin du Regard Waterproof € 21,-
Mascara Vefc Waterproof € 31,-
Pure Chromatics eyeshadow € 50,50
Rouge Pur Couture € 31,-
Golden Gloss € 28,-
Touche Eclat € 33,75

page loaded