Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Big Pony Collection

Door Michael op 27.03.2012

Just get over My Little Pony want de Amerikaanse designer Ralph Lauren brengt een nieuwe collectie damesparfums op de markt met de uitdagende naam 'The Big Pony Collection'.

De collectie bestaat uit 4 parfums die de moderne vrouw als multitasker belichamen. Elk parfum heeft een eigen, specifieke geur die de verschillende aspecten van onze identiteit vertaalt. 

Dat wil dus zeggen dat we kunnen afwisselen tussen de verschillende geuren naargelang de vrouwelijke kant die we op dat moment wensen te accentueren. Slim bekeken, Mister Lauren

De flesjes zijn typisch Ralph Lauren met een oversized polopony-icoon en elk een eigen nummer & kleur: hemelsblauw, zoetroze, flashy geel & deep purple. Probeer deze sweet colors maar eens te weerstaan!


 

Sporty girls kiezen best voor blauw. Een bloemachtige citrusgeur met pompelmoes & blauwe lotus creëert a positive energy. De geur straalt confidence uit en is perfect voor de sportieve vrouw die klaar staat om de wereld te veroveren. 

Romantic ladies zullen dan weer eerder gaan voor -of course!- de roze flacon. De sensuele fruitgeur met veenbes & tonkamousse zijn ideaal voor een flirt met allure. Een geur voor een speelse en onweerstaanbare vrouw die haar hart volgt.

De gele flacon bevat een excentrieke, rebelse en onafhankelijke groene bloemengeur met peer & mimosa. Deze geur straalt optimisme uit en is geschikt voor een vrijgevochten vrouw who dances through life in her own way

De paarse geur is the stylish one: haarscherp & verfijnd met een zweempje exotisme. De oriëntaalse bloemengeur met wilde kersen & paarse amber is geschikt voor de vrouw die her great sense of style probleemloos combineert met een natuurlijke flair

The Big Pony Collection is in stores vanaf april 2012 en verkrijgbaar vanaf € 45,- .

Tekst en beeld door Zoé Van Nieuwenhove

page loaded