Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All day, all night

Door Tiany op 26.03.2012

Je hebt allicht al wel eens gehoord van de Advanced Night Repair formule van Estée Lauder. Dit beauty product werd al beloond met verschillende binnen- en buitenlandse prijzen voor beste verzorgingsproduct. Maar waarom nu juist? Let me tell you...

Het serum zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt en haar vocht behoudt, also neutraliseert het 90% van die bad, bad, vrije radicalen before they get a chance om je huid te beschadigen. Bij langdurig gebruik helpt dit je huid te herstellen en je ziet er jonger uit.

Maar niet alleen 's nachts zijn het serum en het Eye Complex good for you, ook overdag maakt het product je huid happy. Door het synchroonherstel zorgt de formule ervoor dat de huidcellen at night herstellen en overdag beschermen. Let the sunshine in want zo gebruik je Advanced Night Repair during daytime

Onzichtbare foundation

Voor je tot 100 kan tellen, ziet je huid er al stralend uit. What do you need? Het Advanced Night Repair serum, waarvan je op je handrug een pipet vermengt met je favoriete foundation. Dit mengsel breng je nadien met behulp van een poederkwast aan op je gezicht, et voilà

Als we je een tip mogen geven: de nieuwe Foundation Invisible Fluid Makeup van Estée Lauder is helemaal hot! De formule is olievrij en gaat zich moeiteloos aanpassen aan je huidtint. Very invisible want de foundation heeft een airbrush effect. Even goed met het flesje schudden en there's no way dat jij met een dikke laag fond de teint op je gezicht de deur uitgaat. Makkelijk te combineren met de Topaz collectie voor full spring proof look.

De foundation is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten waarvan er 6 te koop zijn in de parfumerie. Voor de 3 donkerste tinten moet je wel even langs INNO lopen.

Frisse ogen

Ook voor deze touch up mag je de rug van je hand weer lekker vol kladderen. Deze keer dan wel met het Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex en a little bit concealer. De mix die je dan krijgt, breng je zachtjes deppend aan onder je ogen. Nadien nog even over de binnen- en buitenhoeken van je ogen gaan met een kwast en gewoon een beetje concealer en tadaaaaaaa je kan de deur uit met een frisse blik op de wereld. 

page loaded