Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op vakantie met Marc Jacobs

Door Michael op 24.03.2012

Zin om op vakantie te gaan maar geen tijd of geld? Stap dan in april binnen bij de parfumerie in je buurt en vraag daar naar Splash - The Tropical Collection van Marc Jacobs. Splash it on en je waant je meteen op een zonnig tropisch eiland.

Voor deze nieuwe collectie werden 3 geuren ontwikkeld. De 1ste, Rain, is everyone's favorite van enkele jaren geleden. Denk aan getting cought in the rain maar dan zonder de piña coladas. Deze aquatische bloemengeur bevat een tropisch regenakkoord, passiebloemen en witte orchideeën. Bij het openen van het flesje komt de frisheid van de ochtenddauw je tegemoet.

De tweede geur, Kumquat, heeft als hart een mengeling van kumquat, jasmijnbloemblaadjes en tijgerorchidee. Imagine yourself sitting on a tropical beach, met een fruitige cocktail in je hand, helemaal klaar voor een relaxte namiddag in de zon.

Om de collectie en je vakantieverbeelding compleet te maken is er ook nog de bloemige geur Hibiscus met een hart van hibiscusbloem, tiare en roze fresia. Deze geur neemt je mee op een walk through tropical flower paradise.

Wij bij belmodo.tv dromen nu alvast van zonnige beach parties en warme zomeravonden!

Deze instant touch of summer in huis halen kan vanaf april voor € 46,- per flesje. Dreams of tropical paradise included!

Tekst & beeld door Dana Steep

page loaded