Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lekker decadent, kaviaar op je nagels

Door Aline op 24.03.2012

Natuurlijk gaan we geen echte kaviaar op onze nagels smeren... Wel staan we helemaal wild van de nieuwste nageltrend, Caviar Manicure van Ciaté. Nageltrends komen en gaan maar deze lijkt toch wel alle records te slaan. Het UK based brand Ciaté brengt vanaf mei de Caviar mani op de markt en hij is nu al volledig uitverkocht. Je kan je altijd inschrijven op de wachtlijst op hun website

Het aanbrengen van deze pareltjes is volgens Ciaté easypeasy DIY, met andere woorden perfect voor de volledige Belmodo.tv redactie! Je doet gewoon een Ciaté basislakje op je nagels, strooit de pareltjes erop, goed aandrukken, 20 minuutjes wachten en tadaaaaa you are so summer proof!

Voor de volledige hoe-breng-ik-caviar-manicure-aan- tutorial, kijk je best nog eens op hun site. 

De Caviar kit komt  voorlopig in drie verschillende kleuren op de markt: snoepjesmix, witte en zwarte pareltjes. 

De trend was eigenlijk vorig jaar al op de runway gespot, maar toen met echte pareltjes. Er was niet al te veel rond te doen geweest, maar Ciaté is nu de eerste die de caviar manicure op de markt brengt.

Volgens Vogue UK & Grazia UK wordt het dé nageltrend voor de zomer van 2012 en hé dat vinden wij best oké!

De kits zijn nog voorlopig nog niet te verkrijgen, maar vanaf mei kan je ze bestellen op de Ciaté. Voor een kit met pareltjes in één kleur en het basislakje betaal je £ 18. 

page loaded