Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beautiful Spring

Door Tiany op 23.03.2012

De zomer komt er aan dus tijd om je helemaal beauty ready te maken. Wat mag er absoluut niet ontbreken in je beauty case komend seizoen & welke producten moet je uitproberen? Belmodo.tv puts it in a list. Handig, leuk & vol van inspiratie! Maak kennis met o.a. Essentiel, Lush, Armani, DKNY, Kiehl's en Clinique. All hot beauty stuff you don't want to miss! Veel plezier bij het smeren, opmaken & verwennen.

1. Een van onze favo Belgische merken Essentiel lanceert ook dit seizoen een eigen nagellaklijn. De 4 kleurtjes sluiten perfect aan bij de clothing collection, waarvan wij echt ALLES in ons kleerkast willen zien hangen. Waterfall, Cayenne & Cookies zijn stuk voor stuk summersweet colors maar de Hologram vinden wij echt to die for: een doorzichtige coat glitter die je apart gebruikt of over de andere kleurtjes kan aanbrengen. Time to shine! Verkrijgbaar in de Essentiel shops voor € 11,- per potje.

2. Don't be fooled: de paascollectie van Lush is niet eetbaar! Alhoewel ze er supersmakelijk uit zien, hebben we het wel degelijk over badproducten. Met Pasen in het vooruitzicht kunnen we je maar 1 ding aanraden: nu gaan halen!  

Eyecatcher van dit gamma is The Carrot: deze bubble bar zorgt voor een massa bubbels in je bad en kan je gewoon blijven gebruiken. Laat je niet misleiden: de zeep ruikt niet naar wortels, maar wel naar fruitige oliën zoals citroen en bergamot. Het goedje bevat wel wortelolie die je huid als geen ander verzacht. 

De Fluffy Egg bruisbal geeft een sugar shot met de geur van suikerbloemetjes marshmallows. Hiermee geef je je suikerverslaving een andere wending én hou je extra calorieën buiten! Daarnaast heb je nog toffe gadgets voor de kids: de Chick Knot Wrap is een sjaaltje om je Lush-producten in te verpakken. Supercute én helemaal eco

De badproducten van Lush bevatten geen bewaarmiddelen of verpakking. Lees er meer over in het Belmodo.tv artikel LUSHilicious en op de Lush website. Verkrijgbaar in de Lush shops in Antwerpen & Brussel.

3. De cosmeticalijn van Giorgio Armani is top op vlak van innovatie. Dit seizoen lanceert het de Rouge d’Armani Sheers, een lippenstift met een romige textuur in schitterende kleuren.

Het bestanddeel Color Shine Moisture Polymeer is revolutionair en kan tot 2 keer zo veel water vasthouden. Daardoor weerkaatst het licht nog meer en blijven de lippen 8 uur lang gehydrateerd. In other words: een lippenstift met het transparante effect van een gloss & het comfort van een balsem. Daarbij kan je kiezen tussen 12 verschillende tinten, van fel orange tot dark purple. What’s not to love?

De Rouge d’Armani Sheers zijn verkrijgbaar voor € 31,- exclusief bij Parfuma, Galeria Inno Brussel & Galeria Inno Woluwe Shopping Center

4. DKNY toont zich van zijn beste kant: het nieuwe PureDKNY Verbena parfum is een frisse geur die op een verantwoorde manier gemaakt wordt. De nieuwste variatie van het PureDKNY parfum staat in het teken van de Verbena Basilicum, een delicate plant met een verfrissende citrusnoot.

De planten voor dit parfum worden gekocht bij lokale boeren in Togo, waarvan een groot deel vrouwen zijn. Daarmee hoopt DKNY de financiële toekomst van vele vrouwen te verbeteren. Ook de flacon is puur en simpel: het flesje is geïnspireerd op een regendruppel en gemaakt uit 100% gerecycleerd glas. Ook de materialen van de dop en de verpakking kregen een 2e leven. Een frisse geur met een geweten.
Verkrijgbaar vanaf € 41,97. Ook in deo, body butter & body wash.

5. Voor intens opgemaakte ogen kan je dit seizoen terecht bij Clinique. De nieuwe Quickliner for Eyes Intense belooft het meest intense kleureffect dat een Clinique-oogpotlood je ooit kon geven. Sounds like music to our ears! 

Deze variatie op de bestseller Quickliner for Eyes zorgt voor een pigmentrijk resultaat met een onmiddellijk intens effect. De eyeliner is uiterst nauwkeurig met een romige textuur en bovendien veelzijdig dankzij het unieke smudger-uiteinde.

Met dit oogpotlood kan je maar liefst 3 verschillende looks creëren: samen met je oogschaduw voor een krachtig resultaat, vervaagd met de smudger voor een smokey look of simpel met een fijn streepje dicht tegen de wimperlijn. Daarnaast kan je kiezen uit 4 verschillende kleuren die 12 uur lang zouden blijven zitten. Verkrijgbaar aan € 20,50.

That's all for now folks, maar hou Belmodo.tv zeker in de gaten, want binnenkort krijg je nog meer beauty nieuwigheden … A bientôt! 

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded