Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nude colours met Bobbi Brown

Door Tiany op 22.03.2012

Een lichtgevende gloed op je gezicht is altijd goed voor een perfecte first impression & daar kan de Brightening Nudes Collection van Bobbi Brown je mee helpen! De licht glanzende nudekleurtjes geven je een instant glow die helemaal naturel overkomt. 

Het nieuwe Brightening Finishing Powder geeft je een verlichte huid dankzij 6 licht glanzende tinten. Je kan de kleurtjes lekker blenden en met een borstel aanbrengen op je wangen, voorhoofd, neus en kin. Verzorgende extracten van moerbei, druiven en glidkruid zorgen voor een gezonde huid met een natural finish

Voor het nieuwe seizoen lanceert Bobbi Brown enkele limited editions van echte bestsellers. De Brightening Lip Gloss krijgt er 3 nieuwe kleurtjes bij: Lilac Pearl, Pink Opal & Pink Lilac zorgen elk voor sensuele, volle lippen. De Sparkle Eye Shadow krijgt 4 nieuwe pastelkleuren in lichtroze, silvery white, grijs & soft gold. Deze oogschaduw is vederlicht en bevat glinsterende parels met een doorschijnende basis. Glam to go!

De Cristal Glitter Lip Gloss is een update van één van Bobbi's personal favorites. De glitter zorgt voor de perfecte sparkles op je lippen en de hoge schijn doet ze voller lijken. Deze gloss kan je alleen dragen voor een natuurlijke alledaagse look, of over je favo Bobbi Brown lipstick voor een optimaal resultaat. 

Deze Brightening Nudes Collection is vanaf nu te koop in de Bobbi Brown store in Brussel. Lees het Belmodo.tv beautyreport Bobbi Brown CosmeticsGet your glow on!

page loaded