Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your mojo back

Door Karen op 18.03.2012

Being fabulous every day, dat eist zo zijn tol. Ook voor onze haren! Dagelijks wassen, föhnen, steilen en de occasional color job doen je kapsel meer slecht dan goed.

Wilde je opnieuw een gezonde haarbos, dan moest je naar de kapper en die knipte er resoluut een heel stuk af. Maar: no need voor een kortere coupe anymore dankzij de nieuwe Full Repair producten van John Frieda. Belmodo.tv loves them!

"Women at home are putting their hair through so much trauma so they can achieve that perfect style – flat ironing, blow drying and colouring to the point of destroying their strands. We asked ourselves, what does the everyday woman have at her disposal to address that damage without giving up her styling routine?" -John Frieda-

Mr. Frieda brengt als eerste een haarverzorgingslijn op de markt voor overbehandeld haar. Met deze nieuwe producten tover je jouw haar in een handomdraai van droog naar glossy. Hell yeah!

Je haar herstelt zich niet alleen langs buiten maar ook langs binnen dankzij het actieve bestanddeel Inca Inchi olie. Zoals de naam al doet vermoeden komt deze lichtgewicht micro-olie uit de Amazone. Begin maar aan die indianendans want deze formule, rijk aan Omega-3, zorgt voor onmiddellijk zichtbaar & voelbaar gezonder haar.

Je verzorginsritueel beginnen doe je met de Full Body Shampoo en Full Body Conditioner. Deze herstellen niet alleen de externe maar ook de interne structuur van je haar. Bang dat je haar er na de behandeling vormeloos uitziet? Don't be! De producten zorgen voor een volumineuze hairdo. Goodlooking én herstellend in één? Yes we can

Meer time to spare? Gebruik dan de Deep conditioner voor een full repair behandeling. De lichtgewicht micro-olie krijgt zo de kans om door te dringen in het haar en zorgt ervoor dat de kans op haarbreuk vermindert. Extra tip: laat de conditioner lekker lang zitten en keep it warm voor een optimaal herstel. How to? Draai een handdoek rond je hoofd en verwarm deze met een haardroger. Het klinkt misschien wat vreemd maar it does the trick every single time.


Full Body Shampoo, Full Body Conditioner & Deep Conditioner: € 8,99 per stuk

Voor je je haar begint te föhnen, spray er dan vooral de Full Repair Perfect Ends Deep Infusion op. Deze formule beschermt je haar tegen de hitte van de haardroger en steiltang. Bovendien herstelt het ook de reeds opgelopen beschadiging waardoor het haar soepel en gezond blijft.

Je look afwerken doe je met de Full Repair Heat-Activated Styling Spray. Deze zorgt naast bescherming tegen de hitte ook voor een langdurige hold voor elke stijl. Je sprayt hem op je haarlengtes en punten, et voilà: jouw perfect look is klaar!


Perfect Ends Deep Infusion & Heat-Activated Styling Spray: € 9,99

Laat de stormloop beginnen want deze producten staan nú in de rekken bij Kruidvat en al deze verkooppunten

Make sure you get there before we do want op de Belmodo.tv redactie is het "hebben, hebben, hebben!" wat de klokt slaat!

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded