Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomerse Escada geurtjes!

Door Karen op 16.03.2012

There’s a celebration over here! Escada viert de 20e verjaardag van hun Limited Edition Parfums en brengt dit seizoen opnieuw 3 parfums van de voorbije jaren uit: Sexy GraffitiRock'in Rio & Island Kiss. Stuk voor stuk geurtjes met een mix van fruitige bloemennoten die het gevoel van one sexy summer oproepen.    

Het begon allemaal 20 jaar geleden met de lancering van Chiffon Sorbet, een parfum geïnspireerd op de lente –en zomercollectie van Escada. De geur was een instant succes en de rest van de fashion bizz volgde dit voorbeeld… Met de hergelanceerde geuren neemt Escada je onmiddellijk mee naar jouw ultieme vakantiegevoel

Sexy Graffiti brings you immediately to New York, waar de avondzon plaats maakt voor een zwoele partysfeer. Een lichte bloemengeur en een explosie van rood fruit houden het aroma lekker fris, de hele avond lang.

Rock’in Rio is geïnspireerd op one of our favourite cocktails, de piña colada. De geur is uiterst uniek met een friszoet karakter door de combi van tropische kokosnoot & ananas. Met dit parfum waan je je onmiddellijk in de sensuele straten van Rio de Janeiro. 

Met Island Kiss droom je van een Caribisch eiland, waar het felblauwe water zachtjes op het strand rolt. De topnoten van dit parfum bestaan uit sinaasappelpassiebloem en mango en bieden een mix van zoete, tropische passie.

Voor een sensuele geurtrip naar NY, Rio of de Caraïben, moet je de Escada Limited Editions in huis halen! Nu verkrijgbaar in de parfumerie vanaf € 37,- , ook in body lotion. 

page loaded