Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweet Delicious!

Door Tiany op 15.03.2012

Discover de nieuwe Sweet Delicious parfums van DKNY! Ze zien er niet alleen uit om in te bijten, de geuren zijn ook nog eens gewoonweg onweerstaanbaar. De 3 limited editons hebben elk een uniek karakter: de keuze tussen het pittige Tart Key Lime, het girly Pink Macaron en het sensuele Creamy Meringue wordt er écht niet makkelijker op.

Are you in for something fresh? Ga dan voor het groene Tart Key Lime! Een grote portie limoen & een combi van sinaasappelschilbergamotmandarijn neroli zorgen voor een frisse, maar zachte touch. Het zoetere Pink Macaron is perfect voor echte girls: een mix van nectarinekumquatgranaatappel doet je direct denken aan zoete marsepeingeur. Het decadente Creamy Meringue combineert sensualiteit en frisheid met een citrusmix van limoencrèmebergamot, droog cederhout en witte amber. Welke geur past het best bij jou?Speciaal voor de lancering van deze nieuwe geuren creëerde de beroemde patissier Johnny Iuzzini übercute cupcakes, geïnspireerd op de ingrediënten van de parfums. Yummie x 2 !
De DKNY sweet delicious geurtjes zijn vanaf 16 april 2012 exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL aan € 37,60! Run candyparfum girl, run!

page loaded