Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Neons & Nudes naar NY met Bobbi Brown!

Door Angelique op 13.03.2012

We hebben heel veel nieuws uit Bobbi Brown-land: de nieuwe make-up collectie ligt vanaf nu in de shops én dankzij BB kan je een exclusieve trip winnen naar New York. Eerst geven we je enkele tips & tricks rond de nieuwe make-up & verder geven we je mee hoe je moet deelnemen aan de wedstrijd. Redenen genoeg dus om verder te lezen! 

Neons & Nudes

Flashy is fun, but don't go in overload! Dat is de raad die make-up artists ons al jaren toevertrouwen. Ook Bobbi Brown Cosmetics lijkt ervan overtuigd: de nieuwe Neons & Nudes collectie wisselt felle kleuren af met sobere tinten. Bring it on!

Regel nr. 1 bij de neon look: hou het simpel! Dompel ofwel je lippen ofwel je ogen in een fel kleurtje, dit om het clowneffect te vermijden. De rest maak je dan op met een sobere nude lipstick of oogschaduw

Je kan je lippen in de kijker zetten met een feloranje of paars kleurtje. De Atomic Orange Lip Color fleurt je gezicht onmiddellijk op en geven je lips to shine. Voor een glossy effect gebruik je nog de Citrus Lip Gloss. Geef toe: de lipglossen zien er toch uit om op te eten? 

Bij felle lippen horen sober opgemaakte ogen: alleen eyeshadow in nudetinten en een fijn zwart lijntje op je bovenste oogleden zijn hier toegelaten. Mascara kan je natuurlijk ook gebruiken om je wimpers te verlengen. Ook blush hoef je niet te bannen: een nude pink blush op de appeltjes van je wangen is uitermate geschikt bij deze look

De Neons & Nude collectie kan je shoppen in de Bobbi Brown store @ Brussel (lees het shop report in het Belmodo.tv artikel Bobbi Brown Cosmetics). We geven je nog Bobbi's ultieme raad mee: "The most modern way to wear color is an accent on an otherwise nude face." We'll keep that in mind.

Pretty Powerful naar New York

En we hebben nog meer goed nieuws, want dankzij Bobbi Brown kan jij kans maken op een exclusieve reis naar New York! Voor de Pretty Powerful-campagne zoekt BB echte vrouwen met verschillende achtergronden die er het gezicht van willen worden. Voel jij je geroepen? Lees dan hieronder wat je moet doen! 

  1. Like de Bobbi Brown België Facebookpagina.
  2. Ga naar de Pretty Powerful-tab, upload een foto van jezelf & vertel waarom jij het BB-gezicht van België moet worden.
  3. Win zo veel mogelijk stemmen! Deel je foto & zorg ervoor dat je vrienden massaal reageren.

In april 2012 wordt per deelnemend land de foto met de meeste stemmen bekend gemaakt. Die finalisten krijgen een make-over door een top BB make-upartiest en mogen hun eigen fotoshoot ervaren. In mei 2012 worden dan 5 professionele foto's uitgekozen waarvan de gezichten een groots event in Parijs mogen bijwonen. 

Pas in juli 2012 kennen we de uiteindelijke winnaar van de trip naar NY, inclusief master class & een exclusieve fotoshoot. Bobbi Brown herself zal de lucky winner uitkiezen.

Wij zijn alvast heeeeeeeeel benieuwd naar de winnaar en duimen natuurlijk voor de Belmodo.tv lovers!! Bonne chance! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded