Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Only the brave tattoo

Door Michael op 08.03.2012

We all know dat Diesel niet voor watjes is en ook het nieuwe mannenparfum doet dat stoere imago alle eer aan. Only the brave tattoo is een nieuwe editie van het Only the brave parfum uit 2009 en staat volledig in het teken van de tatoeage, volgens Diesel een symbool van zelfzekerheid & vastberadenheid

Het zwarte flesje is very masculin, een gesloten vuist die de kracht van het verleidelijk parfum toont. De heldere witte letters zijn van de hand van Mister Cartoon, een famous tattoo artist uit L.A. die al de bekende lijven van Justin Timberlake, 50 Cent & Beyoncé onder handen nam. Mr. C heeft een voorliefde voor strakke, typografische tatoeages en dat vind je terug in de letters die de flacon versieren.  

Creator van de nieuwe geur is Renzo Rosso himself, oprichter van Diesel. Pas op zijn 50e verjaardag liet hij zich voor de eerste keer tatoeëren, maar hij was meteen hooked. Eerst zette hij zijn initialen R.R. op zijn vingerkootjes, later volgden o.a. zijn arm en enkel. 

Volgens Rosso weet de tattoo-man wie hij is, waar hij in gelooft & heeft hij de moed om zijn overtuigingen op zijn huid te dragen, for the rest of his life. Het is een viriele man with a high rock-'n-roll attitude

Die visie vertaalt Rosso in een fris en sensueel akkoord van waterpijptabak, Granny Smith, salie, amberachtige houtsoorten & patchoeli

Volgens Diesel is de tattoo vandaag een teken van identiteit & vrijheid, niet meer typerend voor een sociale klasse. Every sexy man with a great personality can get himself a tattoo, klinkt het.

Only the brave tattoo ligt nu in de shops en kan je kopen vanaf € 57,- 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded