Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New: Burberry Beauty

Door Karen op 05.03.2012

Belmodo.tv lovers, jullie kunnen vanaf nu ook jullie beautycase vullen met Burberry-producten want het Britse label goes beauty!

Het was Christopher Bailey himselfChief Creative Officer, die enkele jaren geleden tijdens een modeshow begon na te denken over een make-uplijnBurberry Beauty is geïnspireerd op de trenchcoat, the heart & soul van het modehuis, en moet een uitbreiding worden van het Burberry universum.


Links de Volumising Lash Enhancer. Rechts de Eye Shaping Pencil.

De make-uplijn weerspiegelt de natuurlijke ongedwongenheid, spontaniteit en persoonlijkheid van de oh so British Burberry woman.


Links de Natural Blush. Rechts de Eye Enhancer. 

De kleuren van Burberry Eyes zijn licht, mythisch, timeless en geschikt voor alle gelaatskleuren. Think smoky, aardeen askleurige tinten die verwijzen naar de kleuren van de typische trenchoats.

De textuur van de Sheer Foundation is vederlicht: je natuurlijke teint komt beter uit en niemand vermoedt dat je iets op hebt. Deze 'onzichtbare' make-up sublimeert de huid en beschermt ze tegen de buitenomgeving. Denk ook aan enige nonchalance zoals we die van Burberry gewend zijn. 


Links de Sheer Liquid Foundation. Rechts de Soft Satin Lipstick.

De verpakking ademt pure luxe en elegantie uit, waarbij natuurlijk de symbolische ruitjes niet mogen ontbreken. De ontwerpen klappen zachtjes open en dicht dankzij een magneetmachinisme. Wij zijn alvast helemaal verkocht! 

Burberry Beauty is vanaf nu enkel verkrijgbaar bij Galeria Inno Brussel Louiza

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded