Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liv Tyler Switcht Carrières voor Givenchy

Door Catherine op 02.03.2012

Dat Liv Tyler muzikaal bloed door de aderen heeft stromen wisten we al. Maar nu gaat de actrice voor de eerste keer echt papa Steven van Aerosmith achterna. In een sexy videoclip ter ere van het nieuwe Very Irrésistible-parfum van Givenchy brengt ze een cover van de INXS classic "Need You Tonight".

Liv is het mooie gezicht van zowel de parfums als de beautylijn van Givenchy. Het Franse huis breidt op 7 maart de succesvolle Very Irrésistible-lijn uit met een nieuw geurtje genaamd Electric Rose

Electric Rose is een aromatisch & bloemig parfum met noten van blauwe bes, citroen, basilicum & verbena geïnspireerd op rauwe rock 'n' roll. En dat wordt dus gevierd met een electrifying rock song.

Tyler liet nog nooit eerder haar stem zo op de wereld los, maar we moeten zeggen: ze klinkt niet slecht, het tegenovergestelde zelfs!

Als we niet wisten dat het eigenlijk om een lange Givenchy ad ging, zouden we zelfs durven denken dat Miss Tyler van plan was een Scarlett Johansson'ke te pullen & de switch naar de muziek had gemaakt. Maar met meer succes dan.

De clip werd geregisseerd door de Zweed Johan Renck & de choreografie is van de bekende Spaanse danseres Bianca Li. Liv gaat in de zwart-wit clip voor all black & ziet er smoking hot uit in niets meer dan een sweater en hoge kousen.

Wat denken jullie, mooie herinterpretatie van het bekendste nummer van INXS? Of kan Liv toch beter haar day job houden?

page loaded