Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cupcakes and Cashmere x Estée Lauder

Door Patricia op 02.03.2012

Dat we van de blog Cupcakes and Cashmere houden, was al langer duidelijk. Dat we fan zijn van Estée Lauder ongetwijfeld ook. Wanneer de twee elkaar ontmoeten kan dat dus niet anders dan een schot in de roos zijn! Emily Schuman, de drijvende kracht achter Cupcakes and Cashmere, is momenteel guestblogger op de website van Estée Lauder, waar ze tutorials, trend breakdowns en video's deelt. 


Het geheel baadt in dezelfde sfeer als haar eigen blog en wij zijn bijgevolg helemaal verkocht. Onze favoriet tot nu toe het filmpje waarin Emily haar dagelijkse beautytips & tricks deelt, dat je hierboven kan zien.

Hou dus zeker de website van het cosmeticamerk in de gaten voor de volgende posts van Emily, iedere week komt er hier een nieuw postje online! Check ook de Belmodo.tv Blog To Watch van Cupcakes & Cashmere.

page loaded