Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty tips by Coca-Cola light

Door Tiany op 01.03.2012

I kid you not: op de Belmodo.tv-redactie vloeit de Coca-Cola light met de liiiiiiters! Als onze voorraad by mistake niet tijdig aangevuld raakt, worden we allemaal opvallend moody. Je bent gewaarschuwd!

Onlangs bracht onze favo frisdrank haar nieuwe, fashionable Get Glam-collectie op de markt (lees er alles over in het Belmodo.tv-artikel Get Glam... with Coca-Cola light). Je kan begrijpen dat zoiets onze verslaving alleen nog maar aanwakkert. Deze limited edition blikjes zijn ook zo verdraaid pretty

Voor deze Get Glam-campagne sloeg Coca-Cola light de handen in elkaar met cosmeticamerk Benefit Cosmetics. Nog tot eind maart 2012 kan je elk uur een make-up kit winnen van dit beautylabel en dat is nog niet alles! De leading ladies van de Get Glam-campagne helpen je graag op weg to get your glam on dit voorjaar. In enkele video's tonen ze elk meisje (romantisch, rock chick of fashionista) een paar fabulous beauty tips & tricks. Enjoy!

The Romantic

The Rock Chick

The Fashionista

page loaded