Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paul & Joe Cat Collection

Door Patricia op 29.02.2012

Gespot bij The Cherry Blossom girl en sindsdien op onze wishlist: The Cat Collection van Paul & Joe. We houden ervan wanneer onze make-up net dat tikkeltje meer heeft en deze lijn past helemaal binnen dit plaatje! 

Niet alleen zijn deze originele nagellakjes, lipsticks, blushsticks en oogschaduwpalletten voorzien van een flinke visuele knipoog, ook de namen zijn 'katvriendelijk' gemaakt. Zo is er de Catwalk lipstick  (rood), de Glamour Puss blusher (crème) en de Purr-fect oogschaduw (groen). 

De Paul & Joe Cat collection is online te verkrijgen via Asos. Wij twijfelen nog tussen de blush en de lipstick, maar die aankoop komt er zeker!

PS : Heb je al gemerkt dat katten helemaal aan een comeback bezig zijn? Kijk maar naar de schoenen die Cherry Blossom Girl Alix draagt in haar post en de streetstyle die Tiany spotte tijdens de Fashion weeks.

page loaded