Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

YSL: Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres

Door Michael op 28.02.2012

Ladies zet je schrap want Yves Saint Laurent verwent je met iets gloednieuw én technologisch revolutionair! Please meet de Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres (what a name!): niet echt een lipstick, gloss of lipstain. Mais c'est quoi alors?

You might think it's nail polish, maar het flesje zet je op het verkeerde been. Het nieuwe paradepaardje van YSL is een formule gebaseerd op een compleet nieuw systeem, 'Lifeproof Color Emulsion'. Silicone olie zorgt voor een gevoel van zachtheid en comfort op je lippen, zonder plakkerig gevoel. 

Het resultaat is de stralende kleur van een lipstick met de glans van een gloss, zonder highlights of gouden glitters. De Vernis à Lèvres belooft een lang houdbare kleur & een nieuw glanzend effect

De verrassende applicator is met z'n extra platte vorm ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van het goedje. Met de dunne tip kan je een ultrafijn lijntje trekken rond de lippen. Praktisch én glamoureus

Lloyd Simmons, Creative Director Makeup bij YSL, creëerde 18 intense tinten, met als hoofdkleuren rood, fushia en oranje. Keuze genoeg dus om iedere dag van kleur te switchen of de verschillende tinten met elkaar te combinerenDe Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres is verkrijgbaar in 18 verschillende tinten.

Naar aanleiding van deze technologische innovatie in de beauty world, bedacht YSL een sprookjesachtige cartoon over het gloednieuwe product. Check de video hier of surf naar het YSL-kanaal op Youtube

De Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres vind je nu in je parfumerie aan € 33,- !

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded