Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s gaat voor perfectionism

Door Bieke op 17.02.2012

Na een drukke dag helemaal tot rust komen in de serene Yellow Submarine omgeving en te midden van de nieuwste Kiehl's beauty producten - die werkelijk alles kunnen waarmaken. Zo hebben we het graag.Kiehl's dat de klok slaat en de Kiehl's expert himself die ons onderdompelt in zijn wondere wereld van crème'kes.

Maak kennis met Kiehl's Clearly CorrectiveTM Dark Spot Solution en Kiehl's Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate, de kersverse stokpaardjes van het o-zo gegeerde beautymerk.

De Dark Spot Solution is een uitzonderlijke formule die werd ontwikkeld als innovatief, waardevol wapen in de strijd tegen ongewenste pigmentatie. Kortom, het bevordert de jeugdige helderheid en voorkomt donkere vlekjes of verkleuringen. Het belangrijkste ingrediënt van de formule is een speciaal concentraat van proteïne C en zelfs zo speciaal dat Kiehl's zich tot de eerste mag kronen die dit derivaat op de Belgische markt brengt. Daarnaast bevat de formule een krachtige combinatie met extracten van witte perk en pioen. Klinische studies hebben aangetoond dat na 4 weken het goedje zichtbare globale verkleuring begint te corrigeren. Ik heb het getest, het resultaat mag er wezen en is zeker zijn €45,- waard! De Dark Spot Solution is vanaf nu verkrijgbaar in onder andere de shop in Antwerpen en Gent.

 

The next big thing Magic Elixir is een shampoo bereid met aloë, rozemarijnblad, avocado-olie en saffloerzaadolie. Het herstelt de balans van de beschermende barrière van de hoofdhuid om uiteindelijk het evenwicht tussen hydratatie, nutriëten en microflora te bewaren. Allemaal ingewikkelde zinnenkronkels...het resultaat: evenwichtige, schonere, goed verzorgde, gevoede hoofdhuid voor een gemakkelijkere en gezondere haardos. Dit wondermiddel komt pas in juni in de shops, maar bij deze al een exclusief weetje zodat jullie de nodige voorbereidingen kunnen treffen om deze shampoo in huis te halen. When it comes to price en visuals, houden we de spanning er nog even in.

We geven je ook graag nog mee dat de prijzen van dit cult merk tot gemiddeld 14% dalen, ook als je online gaat shoppen. Snel dat mandje vullen dus!


Bloggers united op hun gat in 't bad en pic thanks to Ruth van The Merrymakers (Blog to watch!)

Kiehl's, we...we...we just love working with you.
www.kiehls.com

page loaded