Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spray with Spicebomb!

Door Michael op 07.02.2012

Gents hou jullie klaar want het Dutch designerduo Viktor & Rolf heeft een gloednieuw mannenparfum klaar, meet Spicebomb. Het nieuwe bommetje is het male answer op het succesvolle vrouwenparfum Flowerbomb, gelanceerd in 2005.

Spicebomb is een samensmelting van de codes van mannenparfum met dynamiet... Very dangerous indeed. De mix van spicy kruiden zoals saffraan en chilipeper en frisse noten als bergamot en grapefruit worden afgewisseld met een icy touch van elemi & roze peper. Perfect voor mysterious men die van contrasten houden. 

De flacon doet z'n explosieve naam alle eer aan. Hij ziet eruit als een tailormade granaat uit zwart, zilver en grijs. Een zwarte band omspant het flesje om the huge power van de smelling bomb te bundelen. Aan de spray hangt een pin waarop het logo van Viktor & Rolf prijkt. 

De sexy geur van het nieuwe parfum werd gecreëerd door Olivier Polge, the man behind de geur van Flowerbomb. FYI, Polge ontworp ook al geuren voor o.a. Balenciaga, Burberry, Cacharel & Christian Dior Homme

Je kan de Spicebomb Eau de Parfum shoppen vanaf € 55,91Wanna go all the way? Dan hebben we goed nieuws: Ook de shower gel, aftershavebalm én de deo spray kan je in huis halen. Perfect voor je lover of hubbie

Available vanaf maart 2012! I wanna-have!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded