Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beth Ditto goes M.A.C

Door Tiany op 31.01.2012

Gossip-zangeres Beth Ditto brengt samen met cosmeticamerk M.A.C een eigen beautycollectie op de markt. It's not the first time dat deze excentrieke lady opduikt binnen de fashion wereld. Eerder al flaneerde ze over de catwalk voor Jean Paul Gaultier, bracht ze een eigen plus size kledinglijn uit bij de Londense high-end keten Evans en sierde ze covers van tal van magazines. 

Ditto kennende (just think about haar opmerkelijke dance moves on stage en opvallende punky image) zullen we ons mogen verwachten aan everything but een saai kleurenpallet. Hoe de make-uplijn er precies zal uitzien is tot nu toe nog top secret maar wij zijn pretty sure dat er een felroze lippenstift en koolzwarte eyeliner zal bijzitten. 


Wat al lang geen geheim meer is, is dat M.A.C just LOVES crazy ladies! Zo koos het label eerder al voor de 90-jarige Iris Apfel, de lovely Miss Piggy, de excentrieke Daphne Guinness en de extravagante Lady Gaga together with Cyndi -girls just want to have fun- Lauper.

Vanaf juni 2012 kan je de Beth Ditto for M.A.C-collectie shoppen. Om hem vervolgens standaard in je handtas E.V.E.R.Y.W.H.E.R.E mee naartoe te nemen! 

page loaded