Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel is looking blue

Door Patricia op 27.01.2012

Sure, we houden van kledij, maar af en toe moet een mens ook aandacht besteden aan beauty. Zoals bij de Chanel Haute Couture show van deze week. Karl Lagerfeld nodigde zijn gasten uit in een vliegtuig, dat speciaal voor de show opgebouwd werd in het Grand Palais. Lagerfeld vindt blijkbaar niets rustgevender dan in een vliegtuig zitten: geen gsm, je buren die enkel oog hebben voor hun scherm..."Blisfully peaceful".

In deze collectie zouden niet minder dan 154 blauwtinten gebruikt zijn. En de silhouetten zagen er prachtig uit, met lage tailles, ombre, strak gesneden maatpakjes met rechtopstaande boothalzen, pofmouwen, avondjurken met een gezonde dosis glitz en dramatische oorbellen.Maar waar we echt dol op waren, was het haar en make-up van de modellen, makkelijker vertaalbaar naar het echte leven voor gewone stervelingen. De rock 'n roll vibe van de kapsels stond mooi in contrast met de kledij en ook in de beauty werd het blauwe thema doorgetrokken. Geen foute 80's-toestanden, maar intrigerend mooie eye make-up en zachtroze lipstick. Ook de volgende it-kleur voor op je nagels wordt blauw. And we're just loving it.
page loaded