Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Nails!

Door Angelique op 09.01.2012

Deze zomer hoef je helemaal niet bang te zijn om een druppeltje of zeg maar een hele emmer kleur te gebruiken wink! Zowel in je kleding als in je make-up als in je haar -denk maar aan de funky dip dye's die overal opduiken- kan je gaan voor color galore! Maar nu ff tijd voor news on the nails side.

Vooraleer je je nagels in een kleurtje lakt, moet je weten dat het onwaarschijnlijk belangrijk is om je nagels goed te verzorgen. Anders zit je binnen de kortste keren met gebroken nagels en gescheurde nagelriemen. Af en toe een kleine nagelmassage kan wonderen doen. Als je het nu hoort donderen in Keulen, dan moet je dringend verder lezen.

Nagellak droogt je nagels uit. Punt. Daarom raden wij je aan om van tijd tot tijd een vochtkuurtje toe te passen. Dit doe je best telkens je een oud kleurtje van je nagels haalt. Er zijn verschillende merken die een verzorgend product verkopen. Vraag er naar in de parfumerie of spring eens binnen bij het Kruidvat voor goedkope alternatieven.


KOH Essential Nail Serum & OPI Avoplex cuticle oile to go

De volgende stap is je nagels lakken in het kleurtje van je dromen. En er is heel veel keuze ladies! Kijk mee en laat je verleiden!

De zes SS2012 kleurtjes van Essie. Voor ieder wat wils: zowel pastellovers als colourblockingirls vinden er hun gading! Te koop bij de betere parfumeriezaak vanaf februari, € 10,99 per flesje. 


Vrolijke zomerkleurtjes bij Essie 

Bij Givenchy gaan ze voor de frisheid van een klaproos en wilde veldbloemen met hun collectie: 'Instant Bucolique'. Exclusief te koop bij Ici Paris XL vanaf maandag 23 januari 2012, € 17,- per flesje. 


Bucolic Poppy n° 177 van Estée Lauder

Estée Lauder kiest voor een tropische zomer met hun 'Pure Color Topaz' collectie. Alle make-up is te koop bij de betere parfumeriezaak, voor een flesje nagellak betaal je € 21,-.


Teal Topaz nail lacquer van Estée Lauder

100% Belgian brand Pronails lanceert dit voorjaar zijn 'London is Blogging' collectie en kiest voor flashy fluo kleurtjes. De volledige collectie is geïnspireerd op hippe Londoners. Verkooppunten vind je terug op de website van Pronails. Een potje kost € 10,75.De funky Pronails kleurtjes

Bij Yves Saint Laurent kiezen ze voor trendy metalic & barokke kleuren voor een gesofisticeerde zomer. Je kan de de potjes kopen in de beter parfumeriezaak vanaf maart 2012, voor een flesje leg je € 32,50 op de toonbank. Stylish shades of gold chez YSL

Instant girl power happiness bij Chanel! Zij gaan deze zomer immers voor heerlijke zuurstokkleurtjes die je zullen doen watertanden van genot. De kleurtjes noemen toepasselijk April, May & June en zullen verkrijgbaar zijn vanaf maandag 16 januari 2012 in de parfumerie. Een potje Chanel kost € 22,37.


April, May & June zusterlijk op een rijtje

OPI lanceert voor deze zomer de 'Holland Collection' en hiermee willen ze een ode aan kleur brengen met twaalf frisse tinten. De nagellak is geïnspireerd op onze Noorderburen en dan meer bepaald op hun tulpen en hyacinten. Een fris potje OPI kost € 13,95, check de OPI website voor verkooppunten.


Een kleine greep uit de Holland Collection van OPI

Kan ook altijd handig zijn: dry drops. Ja, je leest het goed, druppeltjes die je op je perfect gelakte nagels laat vallen en ervoor zorgen dat je ze supersonisch snel drogen. Verschillende merken bieden de wonderbaarlijke drying drops aan, opnieuw: vraag er naar bij de parfumerie.


OPI & Essie drying drops

Trend tip van de Belmodo.tv redactie voor 2012: lak vier van je nagels in een kleur en lak de vijfde in een andere kleur! Bij Belmodo.tv zijn we alvast helemaal pro en puilen onze vuilbakjes uit van de wattenpropjes, want we moeten toch voldoende testen, right wink?!Zowel the beautiful Jane Aldridge van 'Sea of Shoes' als pretty girl Blair Eadie van
'Atlantic Pacific' zijn helemaal mee met 'one-different-nail' trend!

Zo ladies, hopelijk zijn jullie nu van vinger- tot teennagel geïnspireerd om jullie volledig uit te leven deze lente! Op de meeste goodies is het nog eventjes wachten, maar zo hebben jullie ook iets om naar uit te kijken na deze donkere, lange en koude winterperiode....

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded