Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ladurée: van macaron tot make-up

Door Michael op 29.12.2011


Big cookie news! Of toch niet, of toch wel ... Het Parijse huis Ladurée is überbekend voor zijn meest héérlijke macarons. Wereldwijd gekend en bemind alsook op de Belmodo.tv redactie! Ohh al die smakelijke kleurtjes met smaken als praliné, fruits rouges, pomme granny smith of raisin canelle. Hmmm ... #ikbeginsteevasttewatertanden

Maar terug bij de les en het grote nieuws met véél plezier meedelen. Ladurée stapt van macarons & patisserie naar cosmetica. Het Parijse huis lanceert een make-up lijn onder de naam Les Merveilleuses de Ladurée aka De Wonderen van Ladurée.

Het assortiment bestaat uit 20 verschillende blush kleuren, vloeibare foundation en een uitgebreid gamma aan lipsticks. Alles gemaakt door Albion Cosmetics. De lijn wordt gelanceerd in februari 2012 in Japan, gevolgd door Europa en in de herfst de Verenigde Staten. 

Ladurée is weliswaar niet aan z'n proefstuk toe als het gaat over beauty. Je kon al eerder gezichtscrème, parfums, geurkaarsen en allerlei badproducten met hun stempel op kopen. 

www.laduree.fr

Ladurée, producent van macarons to-die-for én binnenkort ook cosmetica to-eat-from. Of was't omgekeerd?!

page loaded