Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flowerbomb: simply da bomb

Door Tiany op 22.12.2011

Als je nog 1 kerstcadeautje moet kopen, laat het dan Flowerbomb van Viktor & Rolf zijn. Omdat het een héél speciale Christmas Limited Edition is. Omdat het flesje incredibly adorable is. Omdat het parfum zo heerlijk ruikt dat de lucky receiver er onmiddellijk haar signature scent van maakt. Daarom! 

Een snoepjesroze metallic flacon, bezaaid met linten en de warme explosieve geur van Arabische jasmijn, Provençaalse roos, Catleya orchidee, patchoeli en benzoë. De Couture Limited Edition van Flowerbomb is een bom van een parfum en without a doubt every girl's dream

Het design van de flacon, dat btw geïnspireerd is op een jurk uit Viktor & Rolf's spring/summer-collectie van 2005, zien we ook terug in de verpakking. Read: een feestelijke luxe box in shiny pink, versierd met lintpatronen. 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van deze heerlijke geur hebben Viktor & Rolf nog a very special treat in petto. Wat dacht je van een beeldig pakket met daarin niet enkel de Flowerbomb Eau de Parfum, maar ook de verrukkelijke bodycrème en geparfumeerde douchegel? That's just the sweetest thing, I know! En het beste moet nog komen. Deze fijne beautyspulletjes zitten niet verpakt in een simpele doos maar in een poppenhuis. A PINK doll house! My girls are gonna loooooooooove this!

page loaded