Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hellooooo Glamour Eyes!

Door Tiany op 15.12.2011

Het is al lang geen geheim meer: ik ben verslaafd aan beauty producten. Vandaag stel ik jullie met veel plezier mijn nieuwste addiction voor: Glamour Shot Eyes van Sampar, de very first transparante concealer en onmisbaar voor dames met een drukke agenda, like me!

Yessssss ladies, time to kiss die lelijke wallen, blauwe kringen en schaduwzones goodbye. Dankzij de Glamour Shot Eyes zijn al die vervelende kwaaltjes voorgoed ancient history. Bovendien maakt deze concealer ook de rimpels en fijne lijntjes rondom je ogen gladder én heeft hij een blijvende antirimpelwerking.

Hoe gebruik je dit must have wonderproduct? All beauty start met een goed gehydrateerde huid. Geef de huid rondom je ogen dus eerst een flinke boost met een fijne vochtinbrengende crème. Vervolgens breng je met de Glamour Shot Eyes-applicator enkele druppels van de concealer aan. Enkel nog zachtjes laten inwerken met behulp van je vingertoppen en hallooooooo fatale blik!

Tip: wacht een vijftal minuten voordat je make-up aanbrengt en combineer dit product best niet met een vloeibare foundation. Those 2 don't really match!

Glamour Shot Eyes by Sampar kost € 29 en is vanaf januari te koop bij Planet Parfum of op www.sampar.com

page loaded