Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Calvin Klein SHEER BEAUTY

Door Tiany op 13.12.2011

There's a new beauty in town! Ze is naast jeugdig, teder en elegant ook très sensueel, sexy en puur. Ladies, meet Calvin Klein SHEER BEAUTY.

De sprankelende nieuwe geur heeft een basis bestaande uit sandelhout, muskus en vanillebloesem. Voeg hierbij a touch of perzik belliniroze leliejasmijn, pioenroos, rode bessenextract en bergamot en het resultaat is een werkelijk onweerstaanbaar parfum. Mothers, hold on to your sons!

Het ontwerp van de flacon is het evenbeeld van de signature BEAUTY flacon die gekenmerkt wordt door een elegant blush kleurverloop en frisse transparante dop.

Zo'n verrukkelijke beauty verdient naturellement het gezelschap van een al even mooie dame. Daarom koos Calvin Klein upcoming Nederlands model Daphne Groeneveld als very pretty face van de SHEER BEAUTY-campagne. 

SHEER BEAUTY is vanaf april 2012 verkrijgbaar bij de Calvin Klein parfumerieën en warenhuizen. Maarrrrrrrrrrrr de ongeduldige girls, mezelf included, kunnen al in februari en maart 2012 terecht bij Ici Paris XL voor de exclusieve pre-launch. That's just sheer beauty!

page loaded