Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glitterama

Door Angelique op 10.12.2011

Op zoek naar de perfecte nagellak die matcht bij je funky party dress? Dan moet je absoluut bij Senteurs d'Ailleurs zijn. Hier kan je vanaf december exclusief terecht voor alle funky kleurtjes en glitters van Deborah Lippmann.

Deborah is dé nagelstyliste in the US of A, je ziet haar ontwerpen regelmatig verschijnen in Vogue, InStyle, Vanity Fair,... Haar carrière begon bij -geloof het of niet- popdiva Mariah Carey. De pronailstylist creëerde een speciale nagellak die perfect bij de zangeres haar jurk paste. De kleur kreeg de naam 'Satin Doll' en vanaf toen was de Deborah Lippmann Collection een feit! Nu, zo'n 14 jaar later is Lippmann nagellak een vaste waarde in Lalafashionland

Hup, hop rep je naar Brussel om een paar pretty little bottles in huis te halen!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded