Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

StyleUnited.be: de online beauty hotspot

Door Tiany op 07.12.2011

Helemaal heet van de beautynaald, mag ik even jullie online aandacht ladies! Vanaf nu mag ook StyleUnited.be niet ontbreken bij jullie e-favorieten. Deze keer geen beautyblog of een online beautyshop maar een inspirerend online beauty magazine. 

Style United brengt je het beste uit beautyland. Laat je inspireren door dé wintertrends met de daarbij horende producten. De mooiste make-overs voor je huid en haar. Onthullende tips en trucs van professionals en bekende Belgische beauties. Kortom: alles om tijdens, voor en na de feesten te schitteren als een echte ster. Je vindt er niet alleen praktische artikels vol met tips, maar ook echte how to ?lmpjes, wedstrijden en de mogelijkheid om verzorgingsproducten, make-up en parfums te testen en beoordelen. 

Good to know, blogloving ladies. Je kan ook beauty blogger van de maand worden, alle info vind je op StyleUnited.be

Wat dacht je van deze glamour look? Ok, alweer een verslaving bij. Let's have some beauty fun time! ;o)

page loaded