Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s meets Jeff Koons ... Again!

Door Karen op 28.11.2011

They're back baby! Net als vorig jaar, check het Belmodo.tv-artikel Kiehl's + Jeff Koons, slaat ons favo beautymerk Kiehl's opnieuw de handen in elkaar met internationaal hedendaags kunstenaar Jeff Koons. Dat betekent dat ook deze eindejaarsperiode de Creme de Corps Holiday-collectie in de rekken zal liggen. Merry Christmas teer huidje van me and a happy new year too.

Naast de klassieke lichaamsmoisturizer zal de collectie de gloednieuwe Jeff Koons Bottle Art in beperkte editie bevatten. Just like de dop van de Creme de Corps-fles is ook dit exemplaar versierd met Koons' iconische Balloon Flower. Ditmaal iets subtieler, but equally beautiful.

Nu enkel nog beslissen welke fles op jouw badkamerkastje zal staan pronken. Voor eentje van 250 ml betaal je €32, een van 500 ml kost je €57 en onder het motto the bigger the better spendeer je best meteen €87 aan die daar-kom-je-eeuwen-mee-toe liter. Zeker als je weet dat maar liefst $200 000 van de nettowinst integraal naar het Koons Family Institute, een initiatief van het Internationaal Centrum voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen, gaat.

Dus en masse inslaan die handel!

"Voor mij zijn bloemen een symbool van perfecte liefde en een belangrijke uitdrukking voor deze liefdadigheidssamenwerking met Kiehl's." Jeff Koons

De Jeff Koons Limited Edition vind je bij:

Kiehl's Store: Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen
Kiehl's Store: Koestraat 18, 9000 Gent
Kiehl's @ Senteurs d'Ailleurs: 1A Place Stéphanie, 1050 Brussel
Kiehls @ Cosmeticary by Rue De La Paix, Grand Rue 50, 1660 Luxembourg

page loaded