Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C. yourself met de ultieme Partycollectie

Door Angelique op 19.11.2011

De feestdagen komen eraan en naast een it-dress is het ook belangrijk dat je de juiste make-up kiest om de Holidays goed door te komen. Ons favoriete make-up brand, M.A.C. Cosmetics kwam daarom net op tijd op de proppen met zijn feestcollectie Glitter & Ice. De naam van deze lijn is zeer toepasselijk aangezien de volledige collectie vol spirit & sparkle zit.Wat mag je verwachten? Dazzeling crèmes, frosted lipsticks en schitterende poeders. Voor je ogen is er een groot assortiment aan oogschaduw, eyeliner en mascara. Last but not least zijn er ook een aantal kleuren en tinten nagellak speciaal voor Kerst & Nieuw om je die extra glamour touch te geven.

Meer informatie vinden jullie op de website van M.A.C.

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded