Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vol de Nuit by Guerlain

Door Tiany op 17.11.2011

Pretty Lovely Belmodo.tv Ladies, speciaal voor de feestdagen creëerde Guerlain een feestelijk en fascinerend Limited Edition make-up palet. Deze feestcollectie is volledig gebaseerd op het iconische parfum van Guerlain, Vol de Nuit. Nu, zo een 80 jaar later, liet men zich bij LVMH opnieuw inspireren door de legendarische geur. Het resultaat? Een opwindende kerstcollectie. Vol de Nuit richt zich op een sexy, sterke en betoverende vrouw. Met andere woorden, Vol de Nuit richt zich op alle Belmodo.tv lovers grin!

Ik was erbij op de voorstelling van deze wel erg glamoureuze kerstlijn en kreeg er the full make-up treatment van Guerlain, waarvoor dank wink! We can tell you this much: It’s gonna be a Guerlain-scented Christmas!


In de collectie vinden jullie verschillende must-have goodies waaronder een prachtig oogschaduwpalet voor de perfecte smokey-party-eyes, de ultieme lipstick for those pretty lips en uiteraard de heruit gegeven versie van het Vol de Nuit parfum. Kijk mee naar het fotoverslag en laat je verleiden...

...waar had je die wishlist nu ook al weer gelegd wink?

Check de Guerlain website voor alle informatie!

Tekst: Aline Vermeiren.
Beeld: Sophie Broes

page loaded