Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My second skin, aka Clinique Foundations

Door Tiany op 13.11.2011

Jammer maar helaas durf ik mij niet langer in het openbaar te vertonen zonder mijn basic make-up. Een dagelijkse 5 minuten routine die me meteen een opkikker geeft en mijn zelfvertrouwen boost. Je begint je make-up met de basis en dat is een goede foundation, want zonder zou mijn huid bijvoorbeeld allesbehalve egaal zijn. 

However, make-up moet vooral naturel blijven en daarom ben ik een freak als het op foundations aankomt. Mijn huid is nogal droog en hier en daar vertoont het wat doffere plekken. Zo nu en dan heb ik te maken met de maandelijkse puistjes en dan kan mijn huid net iets anders gebruiken...

Ik heb al veel mogen testen en grijp steeds naar de producten van Clinique omdat ze verzorgend zijn én ook een zeer natuurlijke finishing touch geven. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan de Superbalanced (ook super hydraterend, ideaal voor mijn trekkerige huid). Als ik wat last heb van puistjes gebruik ik de Acne Solutions die goed camoufleert en je puistjes meteen ook doet uitdrogen... gotta love it! Last but not least is er de Even Better, want met momenten heb ik last van donkere vlekjes en die verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit goedje.

DIY-tip

  • breng je foundation en matte poeder aan en spray een beetje rozenwater of Fix+ spray over je gezicht om je foundation mooi te laten blenden en nóg natuurlijker te laten ogen
  • gebruik een foundation borstel, dit zorgt namelijk voor een mooie, egale en natuurlijke look

Check de Facebook-pagina van Clinique België, kom te weten welke foundation het beste bij jou past en maak ineens ook kans op jouw favoriete Clinique Foundation... Good Luck! 

page loaded