Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LUSHilicious!

Door Angelique op 27.10.2011

Goed nieuws voor de cosmeticalovers, de tweede Lush-winkel opent morgen namelijk zijn deuren op de Louizalaan in Brussel. Op het programma staan een rockabilly concert om 11:00, een twistwedstrijd om 17:00 en massa’s bubbels! De eerste 100 bezoekers die bovendien langs de kassa passeren én iedereen die rockabilly verkleed is ontvangen een Lushverrassingszakje!

Lush staat voor handgemaakte en natuurlijke cosmetica, gigantische broken zeep verkocht per kilo, massa’s bruisballen, badparels... Ze omschrijven zichzelf als de ultieme beauty-kruidenierswinkel. Hun nieuwe winkels worden opgevat als ‘Concept Stores’. Vanaf nu staat er in de filialen centraal een landelijke keukentafel waaraan de klanten samen met een gespecialiseerd Lush-consultant de juiste producten voor hun huidtype kunnen ontdekken.

Dit back-to-basics principe van omgang met klanten vinden we ook terug in het design van de winkel. Met simpele en pure lijnen wordt de schoonheid van de producten in de verf gezet. Lush is ook milieubewust en draagt zijn steentje bij aan een betere wereld door gebruik te maken van duurzame bronnen.

Klik hier voor de Lush website.

Lush
Louisalaan 52
1050 Brussel (Elsene)

page loaded