Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le message oublié

Door Michael op 25.10.2011

Hmmmmm héérlijk toch wanneer je een ganse namiddag in een parfumerie de nieuwste geurtjes mag testen? Zeker als het gaat om unieke tot zelfs gepersonaliseerde parfums. Tip om je persoonlijk parfum samen te stellen is L'Antichambre in Brussel. Check hier het Belmodo.tv shopreport L'Antichambre!

L'Antichambre lanceert zijn nieuwste geur voor deze winter. Le message oublié balt perfect wat je zoekt om de druilerige en koude dagen door te komen. Het parfum is zeer verfrissend en bevat o.a. citroen uit Argentinië, sinaasappels & ceder. Le message oublié aka de vergeten boodschap is mysterieus & super gepassioneerd. Een fikse touche van de zwarte anjer zorgt voor een levendige en kruidige schwung. Met een tikkeltje vetiver 'which we loveeeee' krijg je een krachtig aroma. 


Le message oublié geurt bijzonder Oriëntaals. De geur is verkrijgbaar als parfum, eau de parfum, lichaamscrème, geurverspreider én natuurlijk als kaars. Kostprijs voor 100ml is € 170.

Voor meer informatie check www.l-antichambre.com

page loaded