Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty behind the scènes

Door Michael op 24.10.2011

Beauty behind the scènes liet ons vorige week kennis maken met wel 2 belangrijke nieuwigheden op de beauty markt. Say hello again aan Olaz. Yep, het huidverzorgingsmerk dat je misschien wel kent uit de eighties is terug en hoe?!

Maak alvast plaats in je beauty case voor Max Factor. Het cosmeticamerk zal vanaf november overal verkrijgbaar zijn in België. Procter & Gamble nam ons mee achter de schermen van een tv-opname en liet ons zien wat het verhaal achter Olaz & Max Factor is!

Olaz is helemaal back in business en lanceert 5 verschillende boutiques. Je kan kiezen uit Regenerist, Skin Essentials, Cleansing, Anti-Wrinkle & Total Effects. Telkens een uitgebreid assortiment producten waarmee je rimpels, oneffenheden en lijnen mee kan bestrijden.

Olaz Total Effects bestrijdt bijvoorbeeld 7 verouderingseffecten met 1 krachtige formule. Resultaat: de huid straalt meer dan ooit! Het herstelt, verbetert en beschermt de huid. Lijntjes & rimpels vervagen. De huid wordt gevoed. De huidteint ziet er beter uit en vergrote poriën worden tegengegaan. Schadelijke stoffen van buitenaf worden tegen gehouden en de huid wordt beter gehydrateerd.


De Olaz Total Effects boutique bestaat uit verzorgingsproducten voor 's ochtends & 's avonds. Het bevat o.a. een tonic lotion, reinigingsmerl en -doekjes, een 7-in-1-anti-verouderingscrème, nachtcrème, oogrcrème, serum, dagcrème met UV-bescherming SPF15 en een dagcrème met een vleugje Max Factor Foundation.

Om de herlancering van Olaz kracht bij te zetten zijn 2 bekende gezichten uit België gekozen als gezicht voor de reclamecampagne. TV-presentatrice Francesca Vanthielen neemt de Vlaamse versie voor haar rekening, terwijl RTBF-presentatrice Armelle Gysen de Walen overtuigt van Olaz.Max Factor is dé make-up van visagisten en is vanaf november overal verkrijgbaar in België. Belangrijk hier bij is de Lipfinity Lip Tint. Een geavanceerde lippenstift die de lippen voorziet van een vleugje kleur i.p.v. ze echt te coaten. De lipstick is een échte stift en is op basis van water. Daardoor dringt het tot diep in je lippen en ben je helemaal kissproof. Je laat m.a.w. geen afdruk meer na op je glas of op de cheeks van je lover wink Hoe meer lagen Lipfinitiy Lip Tint je aanbrengt, hoe indringender de kleur en hoe meer diepgang je creëert.


Alex Valverde is gekozen als dé make-up artist van Max Factor. Hij zal de nieuwste looks creëren, tutorials geven én natuurlijk de nodige tips & tricks voor Max Factor verzamelen. Mister Valverde is géén beauty nieuweling. Hij werkte al samen met topvisagisten als o.a. Carole Lasnier, Stéphane Marais en de Creative Director van Max Factor Pat McGrath. Hij werkte voor o.a. Véronique Branquinho, Ann Demeulemeester, Hugo Boss, Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck & Thierry Mugler.

De nieuwste Max Factor make-up artist creëerde alvast 2 nieuwe looks voor dit najaar. Ontdek de Office Glam look en de Retro Chic look!

www.olaz.be

www.maxfactor.com

page loaded