Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rimmel goes London style!

Door Michael op 21.10.2011


Hot beauty news van het Rimmel front! Het beauty brand en topmodel Kate Moss hebben al langer een samenwerking. Maar er is nog meer ... want Kate Moss lanceert nu haar eigen lipstick assortiment exclusief bij Rimmel. Say hi to the Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie & de volledige Rimmel wintercollectie 2011. Vorige week werden de producten voorgesteld tijdens een leuk London style event. Belmodo.tv was er bij!


Kate's fascinatie voor de Rimmel Lasting Finish Lipstick bestond al langer. Ooit liet ze weten dat de beroemde Heather Shimmer kleur de eerste lipstick was die ze ooit kocht. Nu geeft ze die klassieker een Kate twist. Met als resultaat een lippenstift met nog meer diepte, kleur, intensiteit en een échte Kate Moss power boost. "Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidskleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!" - dixit Kate MossIn totaal creëerde Kate 6 prachtige kleuren met o.a. rood, huidskleurig en diep paars. De Rimmel wintercollectie 2011 wordt trouwens nog aangevuld met een hele resem producten inspired by Kate Moss. Leuk is het oogschaduwpalet in de stijl van de Britse vlag. English Rose heeft een prachtige bruin/roze kleur, perfect voor de ultieme Kate Moss eyes. Voor een nog diepere look werk je af met de Extra Wow Lash Mascara voor je wimpers. Alle producten zijn vanaf nu, yepsie pepsie NU, verkrijgbaar in de winkel. 


Foto's Noortje Palmers

Rimmel goes Londen en meet zichzelf de typische street look aan van de Londense scène. Kate Moss siert samen met klinkende namen als Solange Knowles, Zooey Deschanel, Sophie Ellis Bexter, Coco Rocha, Lily Cole en Georgia May Jagger de Rimmel campagnes. Lucky ladies!

www.rimmellondon.com

page loaded