Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essie kiest voor kleur!

Door Michael op 18.10.2011


Nagels het is al langer een trend om ze goed te verzorgen én er fancy te laten uitzien. Met de lancering van het nieuwe nagellakmerk Essie heb je nog eens tientallen reden extra om je nagels te voorzien van de meest trendy kleurtjes. Essie is namelijk de Amerikaanse nagelexpert sinds 1981! Deze week kwam Mrs. Essie Weingarten zelf richting België voor een fijne manicure en een zéér geanimeerde babbel met Belmodo.tv!

"Essie is niet gewoon een merk en niet zomaar een nagellak. Ik ben al geobsedeerd door nagels sinds ik drie was en die obsessie neemt elke dag toe! Het lag dus voor de hand om mijn job te wijden aan de perfecte manicure. Met mijn kleuren voor de nagels kom ik in contact met vrouwen over de hele wereld en door de nagelverzorging en kleurkeuze uit te breiden wordt die band alleen maar sterker." - Mrs. Essie

Als het over nagels en kleur gaat mag je zeker stellen dat Essie een kleurautoriteit is. Als kleurverslaafde gaat ze overal ter wereld op zoek naar de meest adembenemende en vernieuwende kleuren in de wereld. Denk maar aan het perfecte saffraangeel van op een markt in India of unieke bleekroze ballerina schoentjes in een Londense balletschool.
Essie selecteerde uit al haar opvallende kleurtjes in totaal 100 absolute must-have kleurtjes voor iedere vrouw. Elk nagellakkleurtje krijgt bovendien ook een zinderende naam als o.a. Marshmallow, Oui Madame, Vanity Fairest, Mademoiselle, Secret Story, Sugar Daddy of Island Hopping. De perfecte 100 wordt elk seizoen aangevuld met een exclusieve collectie aan originele kleurtjes. 
Nagels zijn één van de beste modeaccessoires van het moment en alles begint eigenlijk bij verzorgde nagels. Ze zijn een echt visitekaartje voor je! Alle Essie nagelkleurtjes zullen vanaf nu verkrijgbaar zijn in België voor de kostprijs van € 10,99. 

Het Essie winterpalet bevat nagellak als School of Hard Rocks, Bobbing for Baubles, Brooch of the Subject, Size Matters, Bangle Jangle en Cocktail Bling. Dit seizoen draait het voor Essie allemaal rond glitz and glam én Bling natuurlijk. Met de feestdagen in aantocht mag je duidelijk pronken met je nagels. De collectie is een ode aan de edelstenen die vaak gedragen worden tijdens de party periode. Elke feestoufit kan bovendien afgewerkt worden door de immense keuze in kleur. Bling it on!

Ontdek alle kleurtjes via www.essie.com

page loaded