Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunkemöller goes beauty

Door Angelique op 17.10.2011

Deze herfst lanceert het bekendste, Nederlandse high street lingeriemerk Hunkemöller haar allereerste beautylijn! Hurray! Bij Hunkemöller zijn ze van mening dat je goed in je vel voelen begint met je ‘sexy’ voelen, laat dat nu net het thema van de volledige lijn zijn. Je mooi & sexy voelen begint namelijk bij goed passende lingerie en vertaalt zich verder naar een verzorgd uiterlijk.

Daarom vonden ze bij Hunkemöller dat het hoog tijd was om hun assortiment uit te breiden en creëerden ze een reeks beautyproducten in samenwerking met beauty expert Maesa. De goodies die zijn ontworpen variëren van nagellak tot parfum en van lipgloss tot bodylotion. Voor ieder wat wils dus!

De hoofdtonen in de collectie zijn bloemige en fruitige aroma’s die –volgens Hunkemöller zelf- zorgen voor een vrouwelijke en sensuele geur. De volledige lijn werd samen met Maesa, die jaren lange ervaring en expertise hebben, uitgedacht en uitgetest.

Vanaf vandaag, maandag 17 oktober, is de volledige lijn te verkrijgen in alle Hunkemöller shops in België aan Hunkemöllerprijzen. Dit wil dus zeggen: kwaliteit voor betaalbare prijzen! Waarom zijn jullie nog aan het lezen? Jullie moesten al weg zijn wink!

Tekst & beeld van Aline Vermeiren.

page loaded