Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All that glitter isn’t gold, but diamonds baby!

Door Angelique op 13.10.2011

Rituals introduceert een nieuwe make-uplijn: Gems of Goa. Deze nieuwe beauty collectie van producten gebaseerd op edelstenen komt zo uit het Oude India gelopen met zijn goudebruine aardetinten, groene accenten en gedempte bruintinten. Sounds very zen, quoi?!

Maar dat is niet alles, de lijn is niet enkel aards (oef!), maar ook bling bling (yay!). Ze is geïnspireerd op luxueuze stoffen als zijde & kasjmier en op edelstenen zoals smaragden & robijnen. Overgiet dit alles met het jadekleurige mos uit de jungle van Goa et voilà, le nouveau Rituals est arrivé!

In de lijn zitten ook twee nieuwe producten. Enerzijds zijn er de nieuwe Baked oogschaduwpaletten die deel uitmaken van de Gems of Goa-look. Het palet bestaat uit drie tinten die gemakkelijk aan te brengen zijn, zowel nat als droog. Anderzijds is er de nieuwe Lip Shine die de voordelen van lipgloss en lipstick samenbrengt in één verzorgende en hydraterende gloss. In de nieuwe collectie zit naast de Lipshine en oogschaduw ook nog het Color Contour & Star Secret oogpotlood. Aangevuld met nagellak.

Belmodo.tv is alvast fan! Niet alleen om de prachtige tinten en de goede kwaliteit, maar ook voor het meer dan betaalbare prijskaartje. De nieuwe Rituals Gems of Goa-collectie is NU te koop in alle Rituals winkels.

www.rituals.com

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded