Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bobbi Brown Cosmetics binnenkort in Bxl

Door Angelique op 12.10.2011


Goed nieuws voor alle beauty-lovers: Bobbi Brown – dé referentie op vlak van make-up & lifestyle - opent een eigen ‘Bobbi Brown Cosmetics’ store in Brussel. Voor wie het even in Keulen hoort donderden: Bobbi kwam in 1991 voor het eerst op de markt met de lancering van de Bobbi Brown Essentials. Een reeks van een tiental lipsticks met bruine ondertoon.

Met deze innoverende kleuren zorgde ze voor een ware revolutie binnen de make-up sector en vulde ze een gat in de markt. Vanaf dan gaat het met La Brown enkel nog maar bergop. Nu, bijna 20 jaar later, is Bobbi Brown Cosmetics een internationaal merk met een groot assortiment aan cosmetica, parfums en huidverzorgingsproducten.

In de store kan je niet enkel terecht voor al Bobbi’s producten, maar ook voor make-up tutorials. Hierbij leren professionele make-upartiesten je hoe je makkelijk een frisse daglook kan aanbrengen bij jezelf, aangepast aan je eigen levensstijl. Of hoe je de perfecte smokey eyes creëert voor een avondje stappen. Aan het einde van de make-up les krijg je een gepersonaliseerde ‘face-chart’ waardoor je thuis je look perfect zelf kan aanbrengen!

Jullie zitten waarschijnlijk al op het puntje van je stoel, maar lovely ladies, jullie zullen nog even geduld moeten hebben. De store opent binnen een paar weken in Brussel. De Bobbi Brown Studio, geopend door Cosmeticary, A. Ortsstraat 11A in Brussel. 

Neem ondertussen alvast een kijkje op de Bobbi Brown Cosmetics website. 

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded