Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let the dragon go!

Door Michael op 07.10.2011

Tatsu aka 'draak' in het Japans is de naam van de nieuwste lichaamsverzorgingslijn pour les hommes van Rituals. De collectie is niet van de minsten en bestaat uit een body scrub, shower gel & foam, cream bath, body gel, shampoo, styling past, gel-wax en deodorant. M.a.w. als je jouw boyfriend of lover eens letterlijk van kop tot teen wil verwennen, is dit de perfecte investering!

De volledige lijn is geïnspireerd op draken 'tatsu', om het beest in je BF helemaal te doen ontwaken dus! Sounds promising, doesn't it? Elk product krijgt zijn eigen dragon name. Welke fashionable hombre zou zijn weelderige haardos nu niet willen wassen met Cool Kami Shampoo of zijn stoer lijf niet willen scurbben met Dragon Mud...

Spijtig geeft internet ons niet de mogelijkheid geuren te delen, want je zou meteen overtuigd zijn om de nieuwste Rituals goodies in huis te halen. Getest en goedgekeurd door de mannelijke Belmodo.tv-redactie dus! grin Het mooie aan het Rituals verhaal is dat je absoluut kwaliteit in huis haalt tegen een zeer betaalbare prijs. Perfect om ondertussen je eigen verlanglijstje nog aan te kunnen schaffen. 

De nieuwste Tatsu-lijn ligt vanaf nu in alle Rituals winkels. I'm already addicted! Meer informatie kan je vinden op de Rituals website.

page loaded