Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the Kiehl’s roots

Door Bieke op 07.10.2011

160 jaar, East Village NY, klassieke apotheek, je beautyequipment voor gezond haar en een betoverend mooie huid. Kortom, Kiehl's. De fast track naar het winterseizoen en de honderzestigste verjaardag van het beautylabel gaat niet onopgemerkt voorbij. In de magische Kiehl's wereld staat het offreren van hoogkwalitatieve producten centraal en ooo asjemenou, daar worden wij gelukkig van! Om deze traditie extra in de verf te zetten lanceert Kiehl's met geheven hoofd en de blik vooruit gericht de Limited Edition New York Heritage Collection.

Deze unieke collectie bestaat uit vier historische formules die vandaag nog steeds bovenaan het lijstje staan van menig Kiehl's fans. De flacons pronken in zwart/gouden verpakkingen, geïnspireerd door de New Yorkse roots van het merk. Retro op z'n best.

De originele Ultra Facial Cream & Lotion, it-producten bij professionele visagisten, garanderen je een 24 uur houdende hydraterende crème én no worries het is geschikt voor alle huidtypes. Ben je toe aan een oppepper voor je velletje, dan is er de Calendula-toner met kruidenextracten. Calendula, afgeleid van de goudsbloem en een kunstwerkje want deze toner wordt nog steeds met de hand gemaakt. Last but not least, kan je nu ook de cultklassieker scoren die bedacht werd door een Russische prins - Oh my Gucci! - Original Musk Oil. Uitgeroepen tot één van de grote uniseks geuren door de Wall Street Journal. Ooo Kiehl's, you make us so greedy...

Deze unieke collectie is nu beschikbaar in de Kiehl's stores in Antwerpen, Gent, bij Senteurs D'ailleurs in Brussel en Cosmeticary in Luxemburg. Wees er snel bij want de productjes zijn maar beschikbaar tot december. Hup hup hup met de geit en smeren geblazen!

Een applaus voor de Kiehl's 160ste B-day en om er ons aan te herinneren dat het Belmodo.tv hartje nog altijd uitgaat naar beautyshops met een Kiehl's uithangbord op de voorgevel. 

page loaded